Sunday, November 1, 2009

Trick or Treat...

Igår kväll var det dags för Trick or Treat och som vanligt var vi inbjudna till Sue och Norman och i år var vi utklädda till FBI-agent (Oliver), Dinosaurie (Jonathan), Darth Vader från StarWars (Ann o Janne).



Herregud vad godis det ges ut en kväll som denna! Tonvis av, i mitt tycke, oätligt godis men oxå en och annan KitKat, Mars eller annat schysst godis. Ungarna hade 2 proppfyllda pumpor med godis med sig hem.




Vi avslutade Trick or Treat med att titta på en Michael Jackson dans. Det var en dansgrupp från stan som kom till restaurang Boathouse och dansade Thriller! Jätteduktiga och skrämmande var dem. Ann var nog den av alla barn längst fram som blev mest skrämd för en av dansarna som hoppade fram 20 cm framför ansiktet på henne och vrålade likt en vampyr typ.

Middag på Boathouse och det var då Jonathan tyckte det var så praktiskt att ha dinosaurien med sig. Den gick att använda som huvudkudde. Han åkte i mina armar hem med maten packad i låda till söndagens lunch.

Ann o jag somnade gott på soffan efter en skål med glass och vi väcktes av Oliver när han ville gå och sova. När slutar barn be om lov att gå och lägga sig? Borde inte en 7 åring fixa det utan att väcka sina föräldrar eller?

No comments: