Friday, November 6, 2009

Favorit sago figur…

Denna vecka i skolan har de Book-week. Det innebär att de läser en massa böcker, de har inbjudna gäster att läsa för barnen. Ifjol var Pippi Långstrump (ja det var Ann som klätt ut sig) där och hälsade på. Pippi bakade pannkakor till barnen och råkade kasta en av dem på en Olivers fröken... Pippi sov med fötterna på kudden... det var mycket uppskattat bland barnen och fröknar (ja nästan alla då förstås)

Idag har de utklädnings dagen för i år, då får de som vill slänga av sig skoluniformen och klä sig som sin favorit karaktär från någon bok. I ärlighetens nams så tror jag att föräldrarna har mycket påverkan där för att välja något som man redan har kläder till eller är väldigt lätt att ordna.

Oliver bestämde sig tidigt, det skulle bli Harry Potter! Med cape, runda glasögon, trollstav, skjorta och långbyxa hoppade han in i bilen. Jonathan kunde inte riktigt bestämma sig till en början om han ville va Dinosaurien Tyra, Jack Sparrow från The Pirates of the Caribbean eller spindelmannen. Det blev till sist Donisaurien Tyra. Glatt hoppandes in i bilen med ett dino-vrål!

I bilen tittar jag på dem och ser att något saknas... Harry Potter har ju inte ärret i pannan! Fram med pennan och fixa till det!

Wow vad Harry Potter’s det var på skolan, det var nog bland de enklaste eftersom så många klätt ut sig till det... eller är det en favorit bland barnen och inte bara hos Ann...

Skol kompisarna blev rädda för Tyra när han kom. Don’t eat me ropade de allihopa. Don’t worry, this is a nice dinosaur sa Jonathan. Så kollades temperaturen på Jonathan som det görs varje dag och det var OK. Jonathan ber då fröken kolla Tyra’s temp oxå och det visade sig att hon hade feber, 38,9 grader och skulle ha skickats hem men hon fick ett undantag eftersom det var hennes och alla andra figurers dag på skolan.

På skolan idag fanns det förutom Harry Potter, Dinosaurie, Isprinsessan från Narnia, Drottningar i alla dess slag, Pippi var där, pirater, kungar i olika munderingar, riddare, Musse Pigg var några av figurerna jag stötte på. Åh höll på att glömma, Olivers lärare, Mr Ellis, var tillsammans med 3 andra Guldlock och de tre björnarna.


Hälsningar
Tyra, Harry och Janne

No comments: