Sunday, November 1, 2009

Halloween party...

Vi hade bestämt med ett NZ par att klä ut oss till Kiss! Hela kittet med smink, gitarrer, höga klackar och tungor! Vilket lyckat drag det blev! Vi var hur coola som helst, gitarrerna jag köpt i Sverige förra resan till ungarna för deras celebration of culture på skolan, kom till användning och det visade sig att man kunde koppla in iPoden till gitarren. Jag laddade ner några Kiss låtar från iTunes bla I was made for loving you baby, Lick it up och Heaven’s on fire.

Samlades ett par timmar före festen för att sminka oss, ladda upp, lyssna på Kiss låtar o på äkta rock-vis äta fastfood i form av pizza och dricka öl. Vi hade tyvärr ingen Jack Daniels annars hade det varit givet. Lika givet som om vi hade haft någon gammal tv som vi kunde slängt ut från fönstret så hade det kanske varit med också.

Innan vi åkte till festen så skulle vi bara inom en av Olivers kompisar och hämta honom där eftersom han hade varit på kalas den kvällen. Gissa om alla ungarna blev skrämda och föräldrarna stod där med tappade hakor! Oliver log och tänkte säkert, mamma och pappa ni är ju inte riktigt kloka!

Sista förberedelsen... en slurk av röd karamellfärg så tungorna blev knallröda och sen....
Vilken entré vi gjorde! Resten är historia nu...




No comments: