Wednesday, April 29, 2009

helgen...

Äntligen hemkommen efter i stort sett 3 v på resande fot. Indonesien Jakarta, Kina Shanghai och Malaysia Kuala Lumpur. I och för sig hemma på helgerna emellan men det blir inte en lugn helg eftersom man funderar på kommande resa jobb och va borta igen.

Nu är jag hemma i Vietnam och det är långhelg här! Torsdag till Söndag ledigt! Ska bli gott. Jag har som det ser ut nu de närmsta veckorna på plats här hemma.

Helgen börjar med en tjejkväll för Ann, Oliver har en sleep-over kompis, George, här och jag är hemma med 4 grabbar... Oliver, Jonathan, Charlie och George. Torsdag innebär kalas för Oliver på förmiddagen, vi slappar nog hemma - inget speciellt bokat. På fredag är vi bjudna till en engelsk familj på lite lek för killarna och lite snack för oss vuxna för att sen på kvällen gå till en Australiensk familj på en grillkväll i glada vänners lag. Aussies är ju kända för deras barbeque's så det ska nog bli bra.

Lördag in till stan en runda, lite shopping att fixa och söndag en lugn dag hemma, kanske en cykeltur eller så står nog på programmet.

Ska försöka få tid till lite tennis i helgen, kanske rent av 2 ggr... man kan ju hoppas! Och eventuellt lite löpning antingen på gymmet eller runt i området här (beroende på vädret)

Ha en Trevlig Valborg och 1a Maj!

Hälsningar från oss alla

ps. Ni ska väl ut och gå i demonstrationstågen i helgen? Tyvärr har vi inga sådana här vad vi vet....

No comments: