Saturday, April 18, 2009

en gång är ingen gång....

En stående helg aktivitet för familjen är cykelturen! Oliver är helt galen i att ut och cykla, han kan omöjligt vara still utan vill hitta på saker hela tiden och då är en cykeltur eller två eller tre eller.... en helt OK aktivitet för hela familjen. Det går bra än så länge eftersom Jonathan är för liten att själv cykla i denna trafik så han får åka bak på Ann tillsvidare.

Idag var vi ute på en tur i ett compound här och efter otaligt med cyklande fram och tillbaka, gatan upp och gata ner så fick Ann o Jonathan nog och begav sig hem. Loiver ville mer, var inte helt klar sa han.... Han ville ha en större utmaning sa han!

Vi tog av på en tur ut på allmäna gator och bland all trafik, hitta en liten genväg som var helt skumpig och jättesvår att cykla på så det fick bli utmaningen. Han fixade naturligtvis det och stolt som en tupp kom vi hem igen en 30 min efter Ann o Jonathan.

Det kommer säkerligen bli en cykeltur imorgon igen och sen igen nästa helg och nästa och...

Nu skall grillen tändas, gratängen in i ugnen, salladen slungas, den kalla ölen fram och sen en familje middag med en disney film som kvällsaktivitet och avslutning på lördagen. det blir kanske en kväll där vi båda somnar i soffan igen!

ha en trevlig helg på er alla och cykla lugnt!

Janne, Ann, Jonathan och Oliver

No comments: