Tuesday, September 15, 2009

Passet åter i kassaskåpet...

Hann inte med att uppdatera er om senaste helgens begivenheter, men vi var på ett kalas för 2st 40 åringar! Mycket trevligt och sent blev det. Trött på lördags morgonen, men det var bara att upp och iväg till Saturday Sports Soccer! Oj vad varmt det var i lördags! Det var nog extra varmt just i lördags tror jag.... någonstans här tror jag att beslutet togs om inga fler fester på fredagar så länge som Saturday Sports håller på...

Resten av helgen blev en ganska lugn helg, slappade hemma, lekte med killarna, badade lite, sprang en runda, lagade lite god mat mm mm.

Ann tog tag i Celebration of Culture! Det är snart dags igen och det kommer troligen att bli en succé i år igen!

Kalas planering stod också på programmet, det ska bli Dinosaurie fest på onsdag! Mer om detta senare.

Nu är vi igång igen: Jack Bauer-mania.... säsong 5 i full gång, denna gång skall världen räddas från en nervgas. Undrar hur många olika teman på världskatastrofer de kan göra en säsong av? Kvar att se säsong 6 och 7. Sen såg jag att säsong 8 börjar i januari! Det vekar aldrig ta slut.... och det är ju bra det!

Ska till Indonesien imorgon onsdag för ett par dagars möte. Förhandlingar med transportörer bla. Hemma på fredag igen så det är en kvick resa fram och tillbaka.

Förresten så har passet kommit tillbaka, Jonathans pass är i våra händer igen! Skönt. Många turer fram och tillbaka, kändes mest som tillbaka förstås men i alla fall. Nu är passet klart med visum och allt! Wow!

Hälsningar
Janne

No comments: