Saturday, January 23, 2010

Knän o armar...

Nu kommer det att kosta på med plåster! Skateboards i huset! Vi har alla tänkbara skydd för armbåge, knä och handleder och naturligtvis hjälm! Hade jag kunnat ordna det så skulle nog en hockey utrustning passat bra nu!

Så nu är det full fart med skateboard träningen, tekniken kommer sakta men säkert. Balansen får sin träning också, blir till att träna här på gatan de första gångerna innan skateparken ska besökas!

Sen skall ungarna få testa efter det.....

Cykel träning med Jonathan, han är nästan där nu! Ett litet finger som håller honom i balans är kvar och naturligtvis det där banala såsom starta och stanna men annars så! Några försök till så ska vi nog se att det sitter där hos honom. Det som sitter just nu är värken i mina ben.... efter att ha sprungit bredvid, framåtböjd för att hålla lite i sadeln eller på Jonathan, med en ¼-dels steglängd mot vanligt och i 30 gradig värme. Man kan bli trött av mindre! Men skam den som ger sig, efter ett varv eller två så känns det knappt inget alls.... jag lovar. Det är bara andningen som hörs!

ha det gott,
Janne

No comments: