Tuesday, January 22, 2008

Australien

Nu är det bara 10 dagar kvar tills planet lyfter med destination Sydney, New South Wales, Australia. Det pirrar i magen av allt man har hört om landet ”down under” och vad vi skall få uppleva.

Vi flyger via Singapore och där får vi troligen flyga den nya Airbus 380! Det planet som idagsläget är världens största passagerar plan. Kolla gärna in på Singapore Airlines hemsida så får ni se hur planet ser ut invändigt. Hoppas vi blir uppgraderade till Suite Class.... till och med bättre än 1:st Class! Men tyvärr räckte vår budget bara till Economy Class....

4 dagar i Sydney med allt vad vi kan hinna med, sen bil till Canberra för att träffa en familj som vi blev kompisar med när de bodde här i HCMC. 2 nätter där för att ta oss vidare 2 dagar utmed sydost kusten till Melbourne där vi skall träffa Anders o Mia (Gammal skolkamrat till Ann). 3 -4 dagar i Melbourne sen hemresa igen.

Innan dess skall jag hinna till Kina 4 dagar i jobbet och kommer hem samma dag som resan till Sydney bär av.

Tyvärr är ju Australian Open slut när vi kommer annars hade det varit helgjutet att vi varit där på plats på Rod Laver Arena.

Har ni något tips om något vi bör göra eller se eller uppleva i Australien så hör av er!

Kram
Janne o Ann

No comments: