Friday, April 30, 2010

Valborg...

Kom hem från Kina i Torsdags och Valborgs helgen har tagit ordentlig fart! Här i Vietnam så har vi 4 dagars ledigt nu. 30 April är Re-unification Day här, 1 Maj och det bästa av allt... OM en helgdag tex 1 maj, infaller en lördag eller söndag får man automatiskt måndagen ledigt!

Torsdag kväll så hade en av Joanthans bästa kompisar poolparty för några av kompisarna. Vi föräldrar var naturligtvis inbjudna också. En härlig kväll vid en stor pool i ett compound utmed floden och ett 10-tal glada ungar som sprang runt och lekte, badade och busade. Snacks och kalla drycker hade vi med oss och en av mammorna hade bakat pizza till allihopa. Mums! Jätte-trevlig kväll men som alltid, de tar slut de också.... och det vill inte unge herr Björkman.

förresten, när vi kom till poolpartyt var redan Jonathan där, han hade följt med en klasskompis hem för att leka innan poolpartyt. Han var genomvåt från topp till tå och ett stort leende.... Men Jonathan har du trillat i poolen? Nej jag ville bada och ni hade ju inte kommit med badbyxorna så jag hoppade i med kläderna på! Han fick åka hem blöt...

Janne

No comments: