Tuesday, December 23, 2008

Julhandlings frustration....

Ann och jag önskar oss en ny kaffebryggare i julklapp av tomten och Ann blev hedrad med uppdraget att hitta en som kunde ges av tomten som kommer. Efter timmar i bilen och i stan och i flertal olika affärer där de lovat brett och inte levt upp till vad vi önskat hade vi princip givit upp vår förhoppning att hitta en kaffebryggare till oss med våra önskemål. Önskemålen är inga stora vill jag lova, minst 8 koppar och en elkontakt som passar i våra uttag utan adapter. Håll med om att det är inte för höga krav, eller?

En sista affär passerades i dag och det visade sig att killen i affären hade sådan hemma hos sig. Den skulle komma in i eftermiddag. Kanon, Ann åkte för att hämta hem mig från jobbet till julledigheten och på vägen hem stannade vi till i affären. Ingen kaffebryggare, imorgon kanske? Eller på fredag troligen. Hur skoj är det då, att inte få vår julklapp den 24e?

När vi var nästan hemma skulle vi stanna till och handla något litet på supermarket hemma vid och det är då jag hittar den! En kaffebryggare exakt enligt de önskemål vi ville ha! Det blev ett köp och nu har Ann packat in den och vi har glömt vad det är i paketet så vi kommer att bli överraskade imorgon när tomten lämnar den till oss.

Hälsningar
Ann o Janne

No comments: