Saturday, May 29, 2010

Indiskt...

För några månader sedan pratade vi om att beställa hem Indisk mat och bägge killarna ropar högljutt att: Vi äter inte det!

Sagt och gjort, det beställdes hem i alla fall!

Det visade sig att Oliver blev mycket förtjust i det och Jonathan tyckte Nan brödet va OK. Indiskt Nan bröd är som en Indisk variant på tortilla eller pita bröd.

Idag var det dags igen när pappa skulle stå för middagen.... Det beställdes hem Indiskt igen!

Det blev Buttered Chicken, Shaki Mutton Korma, Paneer Butter Masala (cottage cheese), Chicken Tikka och 2 sorters Nan bröd.

Nu jublar Oliver högt och Jonathan jublade inte lika mycket... jag äter inte det, inte det, inte det och inte det. Det kan jag smaka på sa han när han pekade på Nan brödet...

Nu visade det sig att Oliver va lite sisådär idag till maten. Han tyckte det goda köttet i den vita såsen var bäst! Ända tills jag berättade att det var Mutton eller lamm. Då helt plötsligt kunde han inte äta en endaste tugga till...

Jonathan, tro det eller ej, tog en smakbit av alla sakerna, ett par tre tuggor på Buttered Chicken och till och med doppade Nan brödet i de goda såserna! Jag höll på att falla baklänges ur stolen.

Men på det stora hela en juste middag och en öppning i intresset att äta något nytt från deras sida!

"Kocken"

No comments: