Saturday, May 29, 2010

Farewell party

Igår hade vi vårt farewell party!

Vi var 3 familjer som slog oss samman och bjöd in alla våra vänner. De flesta är ju vänner till alla oss 3 familjer ändå så istället för att "trycka in" 3 fester så blev det en.

Det blev ett 40 tal vuxna och minst lika måna barn, mat från allas vår favorit restaurang, Jaspas.

Ungarna lekte, spelade Wii, spelade fotboll i trädgården och simmade i poolen tills de stupade! Alla barn skickades hem vid halv nio tiden till väntande barnvakter och sen tog vuxenfesten vid... Oliver fick en kompis med sig hem på en övernattning, James, vi var ju i deras hus o trädgård med festen så det passade ju perfekt.

Mycket trevligt var det med mingel och snack samt en del känslor också eftersom vi alla 3 familjer som flyttar nu har varit här i 3-4 år så det har upplevts jättemycket ihop med alla vänner här.

De 3 fruarna som skall flytta nu har bestämt att de behöver en fest var utöver gårdagen... Idag är den första. Det blir en övernattningsfest på Park Hyatt! Ett 15 tal tjejer med Spa behandlingar, middag o bubbel, och en hel del tjejsnack. Min gissning är att det kommer en och annan tår också...

På Lördag är det en helkväll på stan ordnad för Ann, start med drinkar hemma hos en tjej för att ta sig till stan för middag och drinkar och underhållning. Jag har inte fått reda på alla detaljerna men så här mycket har jag förstått i alla fall.

Nästa Måndag blir det en heldagslunch för den 3e tjejen, lunch i stan troligen på Park Hyatt med efterföljande mingel o bubblor.

Vi får se om vi killar "hinner med" någon killfest...

Aningen trött idag efter en lång dag och kväll igår och en tidig morgon med baseball träning idag. Därefter ett par ärenden i stan inkluderat en lunch och nu avkoppling i soffan eller framför datorn hemma med killarna.

Har bjudit in en kompis som också är hemma ikväll med ungarna på en Indisk kväll. Får se hur det blir, kan bli Indisk hämtmat och trevligt umgänge.

Janne

No comments: