Sunday, October 19, 2008

Skol lov!!!!

Förra helgen tillbringade vi vid havet. Det var skollov och vi ville åka iväg några dagar och bara ha det gott. Vi hamnade på Seahorse resort i Mui Ne. Grabbarnas favorit ställe och vi njöt ända ut i tårna alla 4!

Det var en hel del av våra vänner som också var i Mui Ne denna helgen så det blev att vi hängde med dem och lät grabbarna leka, bada busa och bara ha det gott. Vi hade det också gott vill jag lova. Vilken avkoppling det är att åka till kusten ett par dagar och få höra tystnaden!

Fredagskvällen hamnade vi på Sailing Club där vi träffade en familj vi är bekanta med som vi inte visste att de skulle va i Mui Ne nu. Trevlig överraskning och vi hade en trevlig middag tillsammans med dem.

På lördagskvällen var det barnkalas på en Italiensk restaurant, det var Callum som fyllde 6. Han kommer från Nya Zealand och vi umgås hel del med hans föräldrar. Vi var 7 familjer som träffades på kvällen över pizza slicar, vatten, läsk, öl, vin och chokladkaka och hade det trevligt och sjöng för Callum. På söndagen var det gemensam middag för alla igen denna gången hos Peter och Sarah på Sailing Club. Grabbarna lekte och hade det kanonbra, vi njöt av god mat o dryck i gott sällskap.

Dagarna fördrev vi med att bada med grabbarna, ja mest Jonathan för Oliver ser vi knappt röken av när vi är i väg. Han badar och leker med alla hans kompisar så vi hinner knappt inte med. De surfar på vågorna, busar i poolen, leker ”hide and seek” eller andra lekar. Spelar Australian football, cricket eller ngt annat. Vi körde en match i Australien football, papporna mot grabbarna, vi är fortfarande inte helt överens om vilka som vann.... kan ha slutat oavgjort. De skojigaste de tyckte var när de tacklade papporna så vi for ner i havet... vi skall nog ge dom i nästa match!

Efter att vi kom hem så har jag jobbat och Ann o grabbarna varit hemma, träffat lite kompisar eller bara varit hemma o tagit det lugnt.

Skollovet är snart slut och jag har farit till Shekou i södra Kina för 3 dagars jobb här. Flygtiderna urusla, hela söndagen borta från familjen... avresa 0400 sönd morgon... inget skoj efter en grillfest med bekanta i stan. Fördelen med att ha en flygn kl 0600 är ju att det endast tog 37 min från sängen till loungen på flygplatsen via bilresa, incheckning, immigration... rekord vill jag lova!
det tråkiga är ju att jag kom till hotellet redan kl 1200 idag och hotellet ligger fullständigt fel till. Inget som helst att göra runt hotellet, kan inte ens hitta en lokal restaurang utan att ta taxi iväg... det får bli room-service eller kanske hotell restaurangen ikväll. En dryg dag på hotellet som fördrivs med bla F1 och blogg skrivning.

Hälsningar från ett hotellrum i Shekou!
Janne

No comments: