Sunday, October 19, 2008

Jakarta besök...

I förra veckan hade vi Helen och Harold på besök igen. Det var skollov i Jakarta och de kom upp till HCMC för att träffa oss och alla andra vänner.

Veckan var fullmatad med aktiviteter av alla slag.... tisdag kväll ankomst o middag med oss, onsdag em Harold bjudit in till en playgroup med sina kompisar, onsdag kväll var det ”girls night out”, torsdag em shopping i stan för tjejerna, torsdag kväll Helen o Harold hos en familj på middag och Harold övernatting. På fredagen så gick Harold i skolan med Oliver, lunch för Ann o Helen på en nyöppnad restaurant, fredag em förberedelser för kvällen.... På kvällen kom ett
20-tal vänner hem till oss och vi hade mingel party i trädgården. Ann blev i slängd (läs hoppade i själv...) i poolen. Lördag morgon Helen tränade och Ann o jag åkte till skolan för ”kvarts samtal” och sen direkt in till stan för lunch och kräma ur det sista i shopping väg för Helen innan vi var tvungna att ta oss hem för packning av väskor och avresa.

Lördag kväll var det en ny restaurant som öppnade och vi åkte förbi på cyklar med grabbarna och drack några väl kylda drycker.... hemma igen för en aningen sen middag och sen somnade jag i soffan till en Disney film.

Söndag – slappade hemma på förmiddagen och jag var ute o sprang en runda med Jonathan. Han var så stolt när han klädde på sig sina ”springa-kläder (Sveriges fotbolls dräkt) och stack ut med pappa. Det väntade coca-cola vid poolen när han var hemma igen. Oliver hängde med på en runda och sen stack jag sjölv ut på några km också.

Eftermiddagen blev det träning för Celebration of Cultures. Ann och barnen tillsammans med några andra svenska barn på skolan ska visa upp Sverige och något från svensk kultur. Vi vil linte avslöja något ur programmet nu utan ni får vänta tills efter helgen.

Middag med en svensk familj och hämt pizzor! Lagom mycket matlagning denna söndag kväll....

Hälsningar
Janne m familj

No comments: