Sunday, November 16, 2008

Family night out....

En rolig episod i lördags kväll var när vi som barnfamilj skulle ”försena” middagen lite... vi kom till restaurangen ca kl 6.30-7.00 och blev förvånade... vi var helt ensamma igen! Tänk er oss 4 ensamma i en restaurang som har gissningsvis ca 350 sittplatser. Snacka om torgskräck men servicen var enastående!

Ann hade bestämt att vi skulle va uppe sent igår kväll, det varju trots allt lördag och vi är på mini semester, så vi hängde i restaurangen till kl 9. Då hade det kommit ytterligare ca 10 pers till restaurangen. Men vi fick i alla fall lyssna på lite live-musik av ett cover-band, ett Malaysiskt, förväntningarna var låga men de var faktiskt riktigt bra. Spelade klassiska låtar av bla Beatles, Madonna, Eric Clapton och det lät helt OK!

Tack Lego.com!
Trådlöst internet, en lap-top och lego.com räcker många och långa stunder för föräldrar. Oliver och Jonathan satt som ljus och spelade StarWars, Indiana Jones, Agents, City mm igår kväll på middagen. De var som besatta när jag loggade upp datorn och vi tackar och tar emot för en lugn stund vid midagen! Det kommer att bli fler sådana stunder framöver....

kramar från familjen Björkman

No comments: