Tuesday, May 27, 2008

Utökning av familjen....

När ni läste denna rubrik trodde ni säkert något annat än det jag skall berätta om!

Igår flyttade Helen och hennes son Harold in hos oss på översta våningen. De skall flytta till Indonesien och lämnade sitt hus i slutet på förra veckan och nu kommer de att tillfälligt att bo hos oss till skolan är slut och de reser till Jakarta för att träffa sin man/pappa igen. Så utökningen är enbart tillfällig!

Oliver och Harold har hur skoj som helst! Det finns ingen tid som inte är lektid! Reglerna om läxläsning, dusch eller bad, mat, sova mm mm har blivit tvungna att stramas till lite grann så att det inte spårar ur på något sätt! De vill till och med ha ”sleep-over” alla kvällar men nej nej nej bara på fredags- o lördagskvällarna är det möjligt!

Imorse, första morgonen de vaknade hos oss, så skulle vi väcka Oliver och han var försvunnen ur sängen! Självklart 1 våning upp hos Harold och lekte. Klockan var inte ens 6.00 men det bekymrade inte grabbarna.

Allt har något gott med sig och även detta, förutom det trevliga sällskapet så var det inga som helst bekymmer att varken få någon av killarna i säng i vettig tid eller att få upp dem i morse! Härligt! Vi var klara 15 minuter tidigare än vanligt och fick vänta så vi kunde åka till skolan!

Jag åker till Shanghai i natt och hoppas att allt är lugnt och OK när jag kommer hem igen i helgen!

Hälsningar Janne

No comments: