Monday, March 3, 2008

Pool party!

I fredags var det födesledagsfest för en av våra bekanta. Ett 30-tal personer inbjudna till drinkar och efter att våra killar hade somnat. Kunde och ville inte hitta någon anledning till att inte gå på fest mer än att: fredagskväll i soffan, somna till en film efter god mat o dryck är skönt men vad går upp mot ett drinkparty i glada vänners lag? Somna i soffan kan man ju göra vilken dag som helst eller?

Vi var bland de första som ville hem ca 22.30 men det tyckte inte värden... Han ser ut som en kubik, lika lång som bred typ, och har en karriär som gammal rugby spelare från Australien som en av hans meriter. Han tog helt sonika tag i oss och lyfte oss i luften och släppte inte förrän han var........ över poolen! Bad med kläder på! Ja ja, det var ju varken kallt i vattnet eller luften och vi hade egentligen inte bråttom hem... så det var bara att ta sig upp samla ihop telefoner och pengar som man i farten famlat upp ur fickorna och kastat mot torr och säker mark. När väl kommit upp och torkat av ansiktet så serverades det ytterligare en drink och det var ju synd om den skulle stå orörd eller om att någon av oss skulle vara mer blöt utombords än inombords så att säga....

På lördags morgonen kollade vi av läget med några av våra vänner som var där och fick hela storyn... att när de sista var på gång att gå hem sådär vi 2.30 tiden så hade ALLA varit i poolen mer eller mindre frivilligt! Det visade sig att det är en tradition som värden har på deras partyn!

Vi kommer förberedda på nästa fest!
Blöta kramar från Ann o Janne

No comments: