Wednesday, October 20, 2010

Bilköp!!!

Jo, nu är det klart, en ny bil inhandlad. Ja ny och ny förresten, den är ju 10 ar gammal men ny för oss. En Volvo V70 fick det bli sa Ann och alla 3 grabbar far plats! Dragkrok sa jag kan köra brädor eller skräp, Automatväxlad för enkelhetens skull. Ann ville ha en bla automatväxlad kombi. Hon fick allt utom färgen.... Inte en aning om vad den färgen kallas men den sag lite beige metallic ut typ... Förstar er om ni inte fattar...

Men, ett litet problem dock.... den skulle hämtats i fredags. Gick inte av nagon administrativ anledning med ägarbyte. Skulle hämtats i lördags. Samma problem. Jag blev aningen upprörd (dagens underdrift...) da.
Skulle levereras hem till Hörvik i mandags. Kom inte. Skulle levereras hem i dag tisdag, kom inte heller. Mitt talamod är snart över. Ska nog ta tag i matchen och ringa nagra samtal... förresten vet ni nagon som är bra pa typ utpressning eller att ge ”1000 nalar” pa armen eller annan tortyr sa hör av er! Jag ar snart redo för alla lagliga och olagliga? medel för att fa var bil. Vi behöver den!

Kommer ni ihag den där tävlingen om vuxenpoäng? Vad var det nu, Villa, Volvo, Vovve? Check, Check, Check! Vi har blivit fullvuxna!

Nu är det bara sillen till nubben kvar för en av oss....

Janne

No comments: