Wednesday, May 9, 2007

Charity event!

Vilken förmiddag vi var på i söndags, ett charity event med jogging, promenad eller kick-boarding på programmet. Det var nog närmare 200 personer som kom för detta ändamål och insamlingen gick till ett barnhem i HoChiMinhCity. Jättebra anordnat och det var till och med några barn från barnhemmet inbjudna att deltaga.

Det var indelat i olika klasser alltifrån 2-3 åringar till ”grand-ma class”. Oliver kom 2:a i sin klass och blev så stolt för sitt diplom som han förtjänat. Jag vann inget.... behöver nog träna lite mer tror jag. Jonathan startade starkt för att efter en liten stund känna att, nä mamma detta är inget för mig vi går tillbaka! Och så fick det bli.

Löpningen var på 1,5 km och Oliver sprang hela rundan förutom ca 50 m efter halva varvet då han ville gå för att vi kom ifatt en kompis till honom som gick med sin mamma. Men efter en liten stund så började vi springa igen och vi klarade oss in i mål...

Snacks o kalla drycker fanns (som överallt på alla evenemang här) att tillgå. Det smakade gott efter löpningen. Även om man inte springer fort eller långt så blir man mycket svettig och törstig av fysisk aktivitet här.

Tro nu inte att grabbarna var klar med uteaktiviteter för denna dag, nej nej de skulle naturligtvis ut o cykla också när vi kom hem.

Vi var rätt trötta hela familjen efter denna dag så vi somnade gott efter att ha sett färdigt sista delen av Prison Break. En mycket bra serie vill jag säga. Det är som en drog som man inte kan sluta titta på. Nu får vi vänta till säsong 3 , när/om den kommer hit.

Återkommer med fler inlägg på denna blogg inom kort!!
Janne

No comments: