Wednesday, October 24, 2007

Vi håller på att inreda/dekorera huset nu i Halloween tema... grabbarna tycker det är spännande med spöken, pumpor, spindlar, trollkarlar mm mm så när jag kom hem igår från jobbet sprang Jonathan runt och visade mig allt som hade satts upp. Ni skulle se honom när han säger SPÖÖÖÖKE och tar upp händerna och låtsas vara ett spöke! Man bara njuter när man ser det!
På söndag skall vi till en amerikansk familj och fira Halloween... ska bli mycket roligt och se hur det görs på äkta amerikanskt sätt! I veckan som kommer så är det i det stora compoundet BP, Halloween firande med ”Trick or treat” i de husen som vill va med. För att visa vilka det är sätts oranga ballonger ut på grindarna där det är OK att knacka på och skrämmas! Det är egentligen bara för de som bor där men vi är med också som bekanta och gäster... Då går man runt i ett stort gäng och tvingar till sig godis!!! Om man inte får något godis så skräms man!

Tyvärr kan jag inte va med då jag reser till Sverige på söndag så Ann o grabbarna får klara sig själva. Tror de klarar det alldeles galant!

Halloween kramar från oss alla

No comments: