Wednesday, August 15, 2007

Åter i Vietnam....

Så var vi åter i Vietnam efter några veckors semester i Sverige. Oj, va kallt och ruggigt väder det var ju inte våra förhoppningar när vi vände hemåt för första sommaren som utlandssvenskar.

Resan tillbaka gick bra, det var lite svårt att sova på planet till Bangkok eftersom de visade Spiderman 3 och Oliver ville verkligen se den. Oj va pappa var taskig som inte lät honom göra det men i alla fall så somnade Oliver efter ett par timmar och jag själv slumrade i någon minut innan det var dags att tända upp planet o äta frukost. Jonathan sov hela natten, säkert i 7 tim eller så, så med honom var det inga problem. Ann sov inte mer än några minuter hon heller så vi var rätt trötta när vi kom till Bangkok.

Det var där det skedde!! Oliver kräker i flygplanet för han mådde inte så bra och detta händer precis när vi stannat med planet och vi ska gå av. Va skönt att det inte hände tidigare... Nåja, nu har Ann som alltid varit klok och packat ombytes kläder i handbagaget så det gick att ordna till. Tack Ann!

När vi går på flygplatsen så ser vi en sak vi inte hann ordna med i Sverige innan utresa... Den nya Harry Potter boken och nu blev Ann mycket piggare och ville direkt sätta sig och läsa.

Efter ett par timmars väntan var det nu dags att åka vidare till HoChiMinhCity och då visar det sig att planet blir 1 tim försenat. Vi har alla gått ombord och får sitta på planet och vänta. Familjen Björkman somnar som stockar och sover tills att vi landar i HoChiMinhCity. Den flygresan gick snabbt...

När vi kom hem till vårt hus så rusade grabbarna, ja dem 2 små alltså, in och började jubla av glädje att va hemma igen och leka med alla sina leksaker. Ni skulle sett hur det såg ut efter bara någon minut.

Nu har vi varit här i några dagar och närmast står skolstarten på schemat. Oj va spännande det skall bli att se Jonathan i skoluniformen traska iväg för sin första dag i skolan.


Hälsningar
Fam Björkman

No comments: