Sunday, July 25, 2010

Sommarrapport…

Oj, kom på mig själv med att det var alltför länge sedan som jag skrev något på bloggen.

Så nu en sommarrapport från Hörvik!

Har varit i Blekinge i stort sett hela sommaren. Jonathan bröt benet när han åkte bak på min cykel på väg till ett kvällsdopp på Nabben. Blev inget bad utan en tur till Karlshamns akutmottagning och flera timmar senare så kommer vi hem med Jonathan i gipspaket till höften. 2 veckor i detta gips var domen och sen 2 veckor i ett litet gips.

Efter 2 veckor och byte av gips så visade det sig att Jonathan började få skavsår på tårna i det lilla gipset så det blev en runda till Karlshamn några dagar tidigare och vips så blev han av med gipset 1 v tidigare än planerat!

Andra saker som hunnits med är en utomhus teater i Karlshamn. De spelade Madicken i år. Det var mysigt och bra! Kreativum i Karlshamn för att utforska alla tekniska saker och upplevelser. Kan rekommenderas till alla om ni har en dag över och vädret inte lockar till stranden.

Som ni ser så har vi varit i Karlshamn en del….

En (1) dag på stranden! Och det var helt kanon, ungarna lekte och grävde och badade och vi vuxna satt och snackade o fikade.

Vi har varit över en runda i Helsingborg med omnejd. Helsingör stod bla på programmet. En tura och några pölse och smörrebröd senare, lite strosande i staden och njutande av det gemytliga danska folklivet så åkte vi hemåt igen. Hem till Sverige för att ta oss till Rydebäck. Umgänge med Ole o Caisa resten av dagen för att försöka natta barn i bilen hem. Gick inte så bra, ingen av dem sov…

Tränat en hel del, sprungit en massa på Hörvik/Krokås alla smågator. Tro det eller ej men Ann har blivit biten av att löpa…. Hon är ute minst lika mycket som vad jag är nu. Dock aningen kortare rundor….

Ett av mina sommarprojekt har blivit gjort. Snickrat ihop en källsorteringslåda! Nu älskar ungarna att springa ut med soporna som skall sorteras så det slipper jag o Ann!

Från ett blåsogt o kallt Hörvik
Janne

No comments: