Sunday, October 4, 2009

det är över nu...

Ja ännu en helg har passerats....

Denna har innehållit bla att Janne o Jonathan har varit på fotbollsträning i fredags och därefter en grabb kväll i fredags kväll då mamma var på födelsekalas med tjejerna. Det var en karaoke kväll som inte gick att missa. De hade kanon skoj kunde jag se och höra i lördags...

I lördags morse fotboll med Oliver, hem och en sen frukost och slappa hemma. Somnade faktiskt en stund på förmiddagen, måste va jet-lag? Resten av lördagen tillbringades hemma med familjen, cykeltur, grillkväll. Gott med en massa grillade grönsaker o klyftpotatis, kyckling och bearnaise sås!

Idag har det varit Family Fun Run på morgonen. Det är en välgörenhets sak där alla inkosmter går till en skola i stan för handikappade barn. I dag var tex 6-7 dövstumma barn med och sprang också. Detta är en löptävling där alla kan va med, skulle tro att vi var strax över 200 personer som deltog. Det är en 1,6 km lång runda och det var OK att springa, promenera, skateborda, kick-boarda sig runt. Oliver o jag sprang och Oliver kom in på en andra plats i sin åldersgrupp! Jonathan o mamma tog det lite lugnare... de tyckte det var jätteroligt så därför ville de nog hålla på så länge som möjligt...

Vi är svenska fans allihopa...


ha ha mamma, du hinner inte med mig i spurten...


2 stolta kompisar efter löpningen...


Hem och förmiddagsfika/frukost och en massa lek i poolen.

Nu i em har vi haft Sverige gänget här igen på Celebration of Culture träning. Oj vad det kommer att bli bra! Alla barnen är fantastiska att se, de lever ut på scenen som om de aldrig gjort något annat!

Ingen av oss var sugen på att laga mat, så vi drog till en nyöppnad Thai-restaurang ett par kvarter bort. Mycket god mat, väldigt autentisk Thai för att vara här om jag får säga det.

Snacka om att man blev förvånad när ägarinnan kommer fram och snackar svenska med oss... det visade sig att hon varit gift med en svensk kille från Göteborg i 20 år!

Nu ska säsong 5 av Jack "24" Bauer avslutas.... kan inte bärga mig och se hur han skall lösa det denna gången.

Sawasdee (Hej på Thai)
Janne o familjen

No comments: