Saturday, October 10, 2009

Blåa pannkakor...

Igår när Jonathan kom hem från skolan sa sa han:

Ms Mai, do not open the lunchbox, please!

När hon öppnade såg hon att han inte ätit sina pannkakor som var i lunchboxen. Det visade sig att han inte gillar blåa pannkakor.... det var blåbärssylt i dem.


Vi hade planerat att gå på den Australienska skolans sim gala igår kväll. Det är stället Jonathan tränar simning på, men det blev ändrade planer....

Det kom ett regn oväder utan dess like! Regnet studsade en halvmeter minst! Det var tanken att va ute runt skolans pool område och mingla med andra till en grill buffé... det hade blitt blött vill jag lova!


Idag har ”Svennis”, ”Backe” och ”Grip” varit igång igen. Hyffsad träning med bra fart. Kan ha varit till viss del av att det var aningen svalare och molnigt. Bara 28 grader...


Parent – Teacher meetings idag för båda killarna. Inga direkta överraskningar, utan det är som vi trott. En liten bestämd herre i Jonathan som vet vad han vill och visar vägen för de andra i klassen och en intensiv kunskapstörstande kille i Oliver.


Huset är i full Halloween mundering.... man blir livrädd när man kommer hem med alla spindlar, nät, skelett pumpor, råttor, katter och häxor som finns överallt.


Imorgon är det general repetition för Celebration of Culture. Vi får tillgång till scenen så det kommer att bli kanon efter den träningen. Efter är det bokat med Anders, Malin, Sara och Simon att luncha och bada i deras pool.


Janne o familjen

No comments: