Saturday, March 13, 2010

Lördag o fullt med aktiviteter igen...

Igår kväll TexMex kväll som är en av ungarnas favoritmiddagar. Ann gjorde sin otroligt goda bönröra med ost och creme fraiche. Yammie!

Baseball imorse och Oliver gjorde ett kanon jobb som Batman! Ja det heter faktiskt så, det är den som slår på bollen med slagträt när den kastas. Och han var riktigt bra som second baseman också. Han lyckades med att få ut 2 spelare i andra laget i en och samma rond.

Har varit i stan idag för lite ärenden o sen till ett cafe som serverar stan bästa Pasta Carbonara! Krämig och god, riktigt onyttig troligen men det är väl därför den är så god!

Idag i stan körde vi om en Ferrari....vet inte vilken modell det var men den såg grym ut i rumpan.... förresten hade han inte en chans mot oss i vår Toyota! Han stod parkerad! Strax efter kör vi om en motorcyklist som har en däck leverans att göra.... 2 bildäck runt mage o bröst upp på motorcyklen o iväg! Kändes bara sådär vad gäller trafiksäkerhet mm men men det gick nog bra det med.

Nu i eftermiddag så har vi varit hemma vid poolen, jag och Oliver stack till gymmet en stund o tränade. Nu sitter vi med ett glas kallt vitt vin, en Nya Zeeländsk blandning utav Gewurtztraminer, Riesling och Pinot Gris, och njuter av en lugn lördagskväll hemma med familjen.

Jonathan har hunnit med en cykelrunda och det börja ta sig nu! Skam den som ger sig.... Ett par fingrar i nacken är allt som behövs nu förutom start o stopp.

Idag steg tempen över 30 för första gången på länge.... ja i poolen alltså! Det var inte ens svalkande att hoppa i! Men blöt blev man i alla fall....

Nu skall vi snart starta upp projektet ”middag”.

Imorgon skall vi hem till en australiensk familj på lunch grillning, kommer nog att mycket trevlig. Barn i samma ålder som Oliver o uppåt och John o Diana är ett par riktigt trevliga prickar!

Ha en god lördag

Over an out från HCMC

No comments: